jueves, 22 de junio de 2006

ACTIVITATS TARRAGONA....¡¡

Ja hi tornem a ser....¡¡ Arriba el cap de setmana i ens haurem de repartir entre les diferents activitats que es faran a la nostra ciutat....¡¡ Us faig cinc cèntims del més destacat:
ACTIVITATS: Comença el divendres a la nit la festa de Sant Joan -que coincideix amb el Solstici d'Estiu- y on podreu gaudir del Correfoc que encendrà la foguera del 'Ninot' a la plaça del Mercat (Tarragona), col.locat pel Ball de Serrallonga i que marcarà l'inici de la revetlla de la nit més curta de l'any i que estarà amenitzada per la "Banda de Noche". Pels qui vulguin veure sortir el sol aneu a la festa de la platja del Miracle, on disfrutareu de tres escenaris: un amb versions, l'altre amb soul i ritmes mestissos i l'últim amb música electrònica.
Amics, disfruteu de les fogueres i feu bondat amb els cohets....¡¡ (veure programa)
MUSICA: el 21 de juny és va celebrar el día internacional de la música i per conmermora-ho trobàrem 'Música en marxa' sobre rodes organitzat per l'Associació de Musics de Tarragona. I també gaudíreu, per la nit, a la sala Vaqueria la "Tarda de Tangos" pels qui s'engresquin a provar coses noves.
CASTELLS: El dia 24 de juny a la plaça de la Font, cap a les 19:30 hores, veurem els castells dels Xiquets de Tarragona, de la Jove xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo i els Castellers de Sant Pere i San pau.
Ahhh!! i recordeu que si voleu afegir alguna activitat o comentari en aquest apartat, només cal que escriviu a pachimodul@hotmail.com

BONA REVETALLA DE SANT JOAN A TOTSSSSSSSSSSSSS...¡¡

1 comentario :

  1. si, si, sobre todo tener cuidado con los petardillos/as que os podais encontrar, jejeje ahh! y sobre todo no bebais más de lo normal ¡que ya es bastante! (aunque primero me tendré que aplicar yo el cuento)jijijijjiji

    ResponderEliminar