miércoles, 10 de mayo de 2006

Futbol Club Pachimodul

Ni la final de la UEFA. Ni la final de la Champions. Ni la final del Mundial. Si voleu veure futbol del bo heu d’assistir a algun dels partits del Futbol Club Pachimodul. Aquest dimecres tornavem a jugar contra el mateix equip que dos setmanes enrere ens havia derrotat 4 a 9. En aquesta ocasio, pero, comptavem amb grans reforços. Repetíem Roque, Jaume, Jordi i Martu, mentres que Killy abandonava l’equip i s’aliava amb el contrincant. Pero l’ajuda de Jose Luis (Zidane), Miguel (Ronaldo) i Kiko ( Robinho) han permes assolir la primera victoria per 6 a 3.
Lo mes important: moltes rialles, molta (pero molta molta) suor i molt poca respiracio al final del partit. Dedicar aquesta victoria a la aficio (Pepi, Maite i Dani) que no han parat de donar suport, aixi com a la resta de pachimoduls que no han pogut asistir donada l’hora del partit (esperem veure-us la proxima vegada).
Amunt Pachimodul.

2 comentarios :

  1. ¿¿¿¿¿ PACHIMODUL te un equip de futbollllllllllllll???? IM-PRE-SIO-NANT....¡¡¡¡¡ Nois endavant doncsssss...¡¡ Presenteixo que el PACHIMODUL pujara molt i molt amunt.............¡¡ Sort en els partits i felicitats Martu pel divertit article.

    ResponderEliminar
  2. Jejeje, si es que valeis pa toooooo!!!! juas juas juas

    ResponderEliminar