viernes, 21 de abril de 2006

Diada de Sant Jordi, la rosa, el llibre i... els castells!

Aquest cap de setmana que ve arriba la diada de Sant Jordi, dia del patró de Catalunya, diada del llibre i de la rosa i el 23 d'abril també és el dia mundial del llibre (i aniversari de la mort de Cervantes i Willian Shakespeare) .

Apart de ser el dia dels enamorats català (el que seria el san valentín català) i de poder comprar llibres a les tradicionals parades de la Rambla durant tot el dia, la celebració ens permetrá veure les primeres construccions castelleres de la temporada. Així que Tarragona es tornarà a enfaixar per veure les quatre colles locals, de les quals s’espera que la Colla Jove i dels Xiquets realitzin castells de vuit -serà a la Rambla a les 19.30h-.

Demà us publicarem la llegenda del nostre patró.
Versión en español: Este fin de semana se celebra el 23 de abril Sant Jordi, patrón de Cataluña, día del libro y de la rosa y también el día mundial del libro (y aniversario de la muerte de escritores como Cervantes y William Shakespare). A parte de ser el día de los enamorados catalanes (el san valentín de Cataluña) i de poder comprar libors en las tradicionales paradas en las distintas calles de las principales localidades, también es día de poder disfrutar de los 'castells' en la ciudad de Tarragona.

3 comentarios :

  1. no sabia que fos el dia mundial del llibre....¡¡ Gràcies JoanX ja he apres una cosa més....¡¡

    ResponderEliminar
  2. Oh, jo tampoc ho sabia... qué curios!!
    Gracies TiTo.

    ResponderEliminar
  3. Crec que en Josep Plà també va morir en un 23 d'abril.

    ResponderEliminar