martes, 7 de marzo de 2006

COOPERATIVA POWER!!

Duelo pachimodul y de calvos entre Javi Borrull-tirando- y Dani LladóEl diumenge vam poder gaudir d'un altre Campionat Colón, aquest cop a la Cooperativa Elena de El Catllar. Sobre les quatre i poc de la tarda s'iniciaren les inscripcions en un local que ja presentava mitja entrada i feia augurar un ple fins a la bandera un cop iniciada la competició.
Seguint els horaris s’iniciaren les partides del quadrant de 32 jugadors, majoritàriament jugadors de la mateixa 'Coope' i la resta els pachimodul que vam sobreviure de la llarga tarda-nit de dards i festa per Reus.
Mentre els cafès anaven essent substituïts per cerveses els favorits Emilio González (Cooperativa- El Catllar) i Juan Díaz (Torredembarra) anàven passant rondes. Els pachimodul Alba Plaza -Pachito-, Miguel Cerdán 'mike de bike', Isa Bueno, Emilio Ortega i Elena Bueno 'Hellen Darts' (jugadors del Bar Modul-Tarragona) van ésser eliminats a als primeres compassos, alguns amb menys sort que d'altres, potser van acusar l'esgotament per la llarga jornada del dissabte!!
Per altra banda un prudent Dani Lladó avançava tímidament rondes, com en Javi Borrull que ja comença a recuperar el bon nivell que exhibia en aquella excel•lent temporada (la del 2004) en que va assolir el sub-campionat d'Espanya Bullshooter 2004; també Maite Reyes i Josep M. Salvadó 'Tito' van guanyar un bon nombre de partides que els situà a tots entre els vuit primers.
Tots els participantsEl local Alex Baticon va guanyar tots els jugadors que se li van creuar fins arribar a la final, i destacar que Dani R.Polo va millorar el seu joc quan va passar al quadrant de perdedors guanyant prou enfrontaments per assolir posició premiada.
Els encreuaments pachimoduls eren inevitables i Maite va cedir (2-0) enfront de Tito, en unes magnífiques partides. Seguidament Emilio va vèncer (2-1) amb certa complicació el butxí de Maite arribant a la final de perdedors a enfrontar-se a un Dani Lladó que es va doblegà rotundament enfront un Emilio (2-0) que s'anava encaminant cap a la gran final.
Emilio a la dreta i Alex a l'esquerra, guanyador i sub-campióLa manca de màquines disposades per a la celebració del campionat allargà fins passada mitjanit la competició, fou llavors quan començà la semifinal entre Juan Díaz i Emilio que un altre cop guanyà amb certa dificultat. Havia arribat doncs la esperada final entre Alex i Emilio. Les bones tirades s'anaven contestant entre els adversaris, Emilió s’endugué la primera final i començava la final de les finals, les tres darreres partides que decidirien la plaça per a l'EDUranking. Al cricket Alex va cometre una errada tàctica ben començada la partida quan la portava dominant, i es va posar a remolc d'un Emilio que va trobar el camí per provocar mes errades del seu contrincant i guanyar el primer assalt. Ja al 501DO l'assumpte va ser força lluitat per ambdós jugadors essent Emilio sss de la Cooperativa qui es va endur la victòria final.
Classificació final:

Els vuit primers classificats1er. Emilio Gonzàlez (Cooperativa-El Catllar)
2on. Alex Baticon (Cooperativa-El Catllar)
3er. Juan Diaz (Torredembarra)
4rt. Dani LLadó (Modul-Tarragona)
5e. Dani R. Polo (Cooperativa-El Catllar)
5e. Josep M. Salvadó (Las Vegas-Tarragona)
7e. Xavi Borrull (Modul-Tarragona)
7e. Maite Reyes (Modul-Tarragona)

Botella de cava per als finalistes i samarretes blau fosc per als vuit primers classificats, s'ha de reconèixer que el disseny de les samarretes fosques és molt més elegant que el conegut dels polos blau cel!! Destacar la meritòria 4a. plaça de Dani Lladó i la bona actuació de Javi, Maite i Tito, pachimoduls que es van quedar a les portes de les finals.
Els pachimoduls que van acabar entre els 8 primers i amb el polo del EDUranking, de isq.a dreta: Josep M.Salvadó 'Tito', Javi Borrull, Maite Reyes i Dani LladóHem ve al cap els comentaris de tots els rotatius de premsa esportiva quan es sobten per l'abraçada de 'consol' de Frank Rijkrard al jove Leo Messi quan aquest abandona plorant el terreny de joc lesionat contra el Chelsea, i es que als dards aquestes situacions tant expresives de consol, llàgrimes d'alegria –ràbia - impotència que provoca l'amalgama de sentiments i la passió als darts és tant freqüent que hi trèiem importància ja que ens sembla quotidià. És com un sentiment pachimodul que també es contagia, i provoca crits d'ànims com "COOPERATIVA POWER!!" de Dani Polo que, un cop eliminat, ja devia pensar amb el 'traductor' Mourinho o el Barça-Chelsea!! de totes maneres ja podem estar atents de valent que la potència -power- de la 'Coope' amb dels seus jugadors i la recuperació de l'Edgar poden ser sonades en el que queda d'any.

3 comentarios :

  1. Arriba, Arriba!! El Pachimodul dando guerra!!!

    ResponderEliminar
  2. No me 'aburro', noo!! s'ha de mantenir el web i si tots aportem una mica farem el web més gran!! i si hem donen les planes centrals del Marca que m'avisin amb temps que no hem sobra!!

    ResponderEliminar
  3. ah! que pasando el raton por encima de la foto... aparece la descripción del contenido!
    como mola!!

    ResponderEliminar