lunes, 27 de febrero de 2006

Dol i crema

El carnaval ya encara la recta final!! aquí os detallo lo mejor de lo que queda!!
Alguien se anima a la cena con coca?
Alguien sabe porque se entierra la Sardina? hay premio para el que lo acierte!!

20.45 h, Rambla Nova davant del Palau, Teatre Metropol. Concentració de les comparses del dol, ploraneres, Ball de Diables, Drac, Bou, Víbria, colla diables Voramar del Serrallo, timbalers diversos, Mascarada del Dol, els Cremallers de teia, els Sèquits del Rei i de la Reina, banda Els Francolins i banda Unió Musical.
21 h, Rambla Nova davant del Palau, Teatre Metropol. Sortida del Ninot i de la Ninota, amb els seus Sèquits i Cremallers, i lliurament del testament del Carnestoltes al notari Llucifer. Itinerari pel carrer Sant Agustí fins a la plaça de la Font.21.15 h, plaça de la Font. Testament del Carnestoltes per part de Llucifer, notari reial.
21.30 h, des de la plaça de la Font. L’Enterrament del Carnestoltes amb les comparses del dol, ploraneres amb carxofes i espelmes, foc del Ball de Diables, Drac, Bou, Víbria i colla diables Voramar del Serrallo, Mascarada del Dol, Cremallers, Sèquits del Rei i de la Reina, que repartirà el seu Testament, Ninot i Ninota, banda Els Francolins i banda Unió Musical. Itinerari: Cós del Bou, Pescateria, la Nau, Misericòrdia i plaça de la Font.
22 h, plaça de la Font. Sopar popular de coca amb recapte i llonganissa.
22.30 h, una hora abans que en les edicions anteriors, plaça de la Font. Espectacular castell de focs artificials i crema del Ninot i la Ninota dins la Bóta: diables, bèsties i Pirotècnia Igual de Canyelles. Encesa de la Bóta per part dels Cremallers.
23.50 h, aproximadament. Campanar de la Catedral. Toc de Quera o entrada a la Quaresma: Campaners de la Catedral.

No hay comentarios :

Publicar un comentario