sábado, 31 de diciembre de 2005

IMPRESIONANT EL SOPAR..!!

Un cop més ha estat genial...!!

Ens vam reunir casi una trentena de persones a casa de l'Albert, on en arribar ens esperava una super taula plena de d'embotits i llaminadures que van anar a comprar la Maricruz i l'Albert. La terrassa es va habilitar com a bar, on també una trentena d'ampolles de cava. licor i vins ens estaven esperant.

L'apat es va desemvolupar amb rialles, acudits i molt bon humor...¡¡ que va acabar de rematar els regals de l'amic invisible. En una inmensa bossa es van colocar tots els regals i un a un anava agafant el que millor tacte tenia. Jejejeje...¡¡ Vam veure de tot: tanges vermelles amb ulls i cara, una cadena d'imants, el mico guardiola (eppppp on es van estalviar uns quants calerons pel proper sopar), un dinosauri, unes ulleres que li sortien els ulls, i el OBJETO VIBRADORRR....¡¡¡ (jejejeje), l'aparell de massatge (ummmmmmm...) i un llarg etc....¡¡

Ja amb unes copes de més (buffffff, jo unes quantes jejeje) vam anar a Pachito a fer unes partides de dardos i vam acabar la nit al Totem, on practicament la sala va ser nostre i ho vam passar genial.

Gràcies l'Albert per obrir-nos las porta de casa teva....¡¡

fotos: Joan X

1 comentario :

  1. en cuanto tenga un momento libre en casa... pondre alguna foto.

    ResponderEliminar