lunes, 5 de diciembre de 2005

3a Partida PORSIFO

Finalment, després d´intentar aplaçar la partida, d´intentar canviar-la per divendres, la partida es va jugar ahir a Vila-seca al Bar Micky-Mouse, contra "LAS RATITAS"
L´equip, com sempre va estar format per Alba, Isa, Paula, Pepi i Roser, fent un canvi de l´Alba per la Pepi a mitja partida.
Les coses no van anar gaire bé, vam començar perdent fins al punt d´anar 3-0, es va remontar fis al 6-4, pensant que podríem arribar a jugar el desempat, però no va ser així, el resultat final va ser un 8-5 per l´equip local, però vam marxar amb bon regust de boca, ja que totes vam jugar molt bé.
Ara tenim fins l´any que bé per entrenar, i a veure si el comencem amb bon peu guanyant la propera partida.
Sort a tots a la propera jornada (nosaltres descansem, jejeje)
-----------------------------------------
Finalmente, después de intentar aplazar la partida, de intentar canviarla para el viernes, la partida se jugó ayer en Vila-seca en el Bar Micky-Mouse contra "LAS RATITAS"
El equipo como siempre estuvo formado por Alba, Isa, Paula, Pepi y Roser, utilizando un cambio de Alba por Pepi a media partida.
Las cosas no fueron muy bien, empezamos perdiendo hasta el punto de ir 3-0, se empezó a remontar hasta el 6-4, pensando que llegaríamos al desempate, pero no fué así, el resultado final fué de 8-5 para el equipo local, pero nos fuimos con buen sabor de boca, ya que todas jugamos muy bien.
Ahora tenemos hasta el año que viene para entrenar, y a ver si lo empezamos con buen pié ganando la próxima partida
Suerte para todos en la jornada siguiente (nosotras descansamos, jejeje)

No hay comentarios :

Publicar un comentario