lunes, 14 de noviembre de 2005

OPEN BAR CLIMENT de Reus -Barri Gaudí-

entrada BAR CLIMENTAmb una puntualitat britànica -exemplar a seguir- a les 16h és va iniciar la inscripció de l'Open. En total 31 jugadors repartits entre PACHIMODUL, CENTRAL PARK i el mateix BAR CLIMENT. L'inici de la competició va ser quan faltaven 20 minuts per les 17h. -un rècord- i la quantitat de màquines també, en total 5 màquines.


Així doncs amb tant sols un 'fantasma' i un jugador no presentat, s'inicià la primera partida a la zona de joc i els 'trapitxeos' de material i jocs de cartes en la zona de descans del local ja que, pels qui no hi heu estat, és un local força gran que separa la zona de joc, amb la de tertulia i comentar que la cuina del bar fa bons entrepans i un pernil... ostres tu quin pernil que tenen!!


Després de la primera partida, ja es veia clarament que la part superior del quadrant li era favorable a en José Sousa que sense massa complicacions va arribar a la final per guanyadors. A la part inferior del quadrant i amb la resta de favorits l'Albert Martorell primer i després en Gabi (després de perdre amb el Sousa a la final per guanyadors) van passar a perdedors.

Per perdedors l'assumpte va estar força renyit quedant-se prop de les semifinals en Roque, Joan, Pepe i en Rafa (amic dels amos del bar), el local David va quedar quart superat per Martu. A la final per perdedors el jugador del Bar Climent, Gabi, s'imposà a un Martu que en la partida de desempat va cedir l'avantatge que havia adquirit.

Partida final, tirando Gabi y esperando su turno SousaLa gran final va quedar així entre en Gabi i en José Sousa. El primer assalt pel primer lloc se'l va apuntar en Sousa que amb certa comoditat, una partida amb poques errades per part del portuguès i que el reusenc, després d'un mal inici va arribar a remuntar notablement 'apretant' una mica el seu rival en la recta final.
A la segona en Sousa ja no ho va tenir tant bé, va ser una partida renyida on es van superar les 10 rondes i, un cop més, amb poques errades, on la pressió era patent amb les pauses entre dard i dard que cada cop és feien més lentes per part dels dos contricants. Els triples anaven i venien, els punts s'anaven acumulant als marcadors, i cada cop quedaven menys números per tancar i on anar a sumar. El darrer dardo tirat per Gabi va servir per tancar al diana i emportar-se la primera victòria de la gran final, quedant el marcador en empat, 1-1.
La decisiva partida final és va viure amb molta expectació, pels més de vint seguidors que un cop més donaven suport al noble company Gabi. La inicià en Sousa per haver guanyat la tirada a centrar. La gran qualitat dels jugadors va servir per observar la gran capacitat d’estratègia d’ambdós que quan fallaven algun dard immediatament anaven a sumar per compensar l'error i seguir marcant al rival. Tot un festival al qual ja ens comencen a tenir acostumats. Finalment, poc passaven 3/4 de nou del vespre en Los campeones: Gabi -izq.-, José Sousa y Albert Martorell 'Martu'José Sousa es va imposar a Gabi, assolint així un copa més per a la seva col·lecció, quedant doncs la següent classificació.

1er. J.Sousa
2on. Gabi
3er. 'Martu'
4rt. David



Isa y Elena de naranja y Mari CruzParal·lelament les aficionades femenines, un cop va concloure la seva participació a l'Open absolut, van aprofitar la rapidesa que dona disposar de 5 màquines per a disputar l'Open Femení. Un total de 8 jugadores van prendre part d'un quadrant on la sorpresa la va donar la Mari Cruz arribant a la final per guanyadors, després de guanyar en una partida força emocionant a la Elena, assolint classificar-se per a la gran final. Pel quadrant de perdedors la Elena s'adjudicà la quarta posició. La tercera fou per la Maite després de perdre la partida de desempat contra la Vero que va arribar a la gran final per enfrontar-se a la Mari Cruz que no es creia haver arribat tant lluny, i en el que seria la seva primera gran final en un Open.


La final va ser seguida per un alt nombre d'aficionats i on el pernil del Bar Climent serví per matar la gana que alguns portaven. Malauradament la Mari perplexa per tal proesa no va acabar d'assolir un grau alt de concentració i va perdre dues partides obligant així a jugar-se la gran final de campiones de l'Open. La Vero va perdre aquest cop el centrar a diana, i la Mari començà a demostrar perquè havia arribat tant lluny en aquest campionat. Las ganadoras Mari Cruz -izq.-, Vero y MaiteEl bon joc d'una era correspost per l'altre i les errades també s'anaven succeint pujant el grau d'emoció i competitivitat de les partides. La sort però va estar un cop més del costat de la Vero que s'imposà en el 1er.Open Femení Bar Climent.

La classificació va ser la següent:
1a. Vero -Reus-
2a. Mari Cruz -Modul, Tarragona-
3a. Maite -Modul, Tarragona-
4a. Elena -Modul, Tarragona-

Un Open més que serà recordat per la gran rapidesa de les partides gràcies al gran nombre de màquines aportades per Carlos (Delegat de zona de Reus) el qual el felicitem des d'aquí i marcat per la comoditat de l'espai del local BAR CLIMENT que amb diferents ambients que separen la zona de joc amb la de 'descans' i amb la cuina que disposa que va permetre matar la gana a alguns i sopar a d'altres.

Sens dubte un Open que pot marcar un punt d'inflació pel que fa a l'organització d'Opens.

Ens veiem al proper Open!!

Fotos aportades per JoanX

3 comentarios :

  1. jejejej... Caria!! ho sento ... m'he passant redactant... :)))))

    ResponderEliminar
  2. Carai TITOOOO...¡¡ He llegit l'article de PE a PA, el redactat està tan emocionant que sembla el capítol 100 de pasión de gavilanes....JEJEJE¡¡

    VAJAAAA... un dia que he de marxar i m'ho perdo tot: la final del Gabi i el Sousa, el triomf de la Vero,el segon lloc de la Maricruz....i.... el pernil!! GRRRRRRRRRR...¡¡

    Eiiiii.. això s'ha de repetir...¡¡
    Petons i felicitats a tots, va ser un bon open, sobretot en rapidesa i ambient.

    ResponderEliminar
  3. ALA ALAAAAAAA....¡¡¡ remarcant el PERNIL EEEHHH??¡¡ i de dos en dos com els petitsuís..... jejeje

    ResponderEliminar