sábado, 20 de agosto de 2005

Sant Magí. Diada Castellera

Alguns agosarats varem estar presents a la placa de les Cols, veien castells. Desprès d'una nit moguda en la revetlla de la plaça de la Font, en la que varem acabar tard. Vam ballar fins a caure rendits amb l’orquestra La Pirata i orquestra Leyenda. Eren les 11 del mati, amb poques hores de son, quant els més valent ens trobarem per anar als castells. Ja que dir que alguns es ficaven al llit escoltant el inici del Tot de Matinades.

Desprès del tallat, i ja en la plaça de les Cols, varem veure les ultimes escenes dels Balls dels Malcasats. Us balls parlats del Vendrell... Bonics, però el nostre cervell estava encara adormit.

Varem veure la cara de dormit que bordava el Tito. Pobret. Ell ha estan al Toc de Matinades amb la gralla... ficat en les festes... Qui ho discuteix?

Els castells... uff. Han estat competitius. El intent de dos de vuit amb folre de la Jove, va esperona per fer el seu primer cinc de vuit de l’any i els Xiquets van respondre amb el seu primer dos de buit amb folre. Xiquets del Serrallo y Sant Pere i Sant Pau... anotaren castells de set.

Apa. Un vermut a Las Vegas?

Joan X

No hay comentarios :

Publicar un comentario