viernes, 23 de febrero de 2024

Divisió d'Honor Jornada 7 Cossetans CD vs CD Baix Camp

#lligadards Aquest dissabte el Cossetans CD de Tarragona rebrà la visita del CD Baix Camp de Reus. 
 
El derbi dels dos clubs degans del Camp de Tarragona. Per una costat el Cossetans CD es va fundar el 2008 i el CD Baix Camp el 2015. Malgrat la diferència, els esportistes d'ambdós equips es coneixen de fa prop de vint anys per coincidir en diverses competicions de dards.
 
El CD Baix Camp va ser el nostre primer rival a casa en la nostra estrena a la Divisió d'Honor el 2021-22, després de tretze anys de militar a la Divisió de Tarragona.
 

Els dos equips arribem amb un tarannà diferent. Els de Reus han sumat tres victòries en cinc partits, les dues últimes en els dos darrers partits. Per la seva part els de Tarragona han sumat una única victòria a la primera jornada i encadenen quatre derrotes consecutives.El CD Baix Camp ocupa el 3er lloc i el Cossetans CD el 6è. 
Històricament s'han creuat diverses ocasions, però a la màxima categoria, a la Divisió d'Honor tant sols han coincidit al mateix grup la temporada 2021-22 on els de Reus van guanyar 7-2 els dos partits. Aquesta temporada el format de la lliga és totalment diferent i renovat, s'han passat de jugar 9 sets al millor de 3 jocs a 50 enfrontaments individuals a dos jocs, un partit de parelles a dos jocs i una tripleta a un únic joc.

El partit es juga a la seu del Cossetans CD, situada al carrer Puig d'En Sitges, 2 (entrant el portal de Sant Antoni a l'esquerra), així que el dissabte 24 de febrer a les 16.30h es donarà inici del partit que es podrà seguir des de la web de la Federació Catalana de Dards, però què millor que viure-ho en viu i en directe!

Som-hi!!




Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario