domingo, 6 de mayo de 2018

Destí Winmau 2018: Resultats 6è Open Campió Martín Martí

Martín Martí es proclama campió del 6è Open Destí Winmau 2018.

 
Aquest dissabte 5 de maig de 2018 s'ha celebrat el rànquing de la Federació Catalana de Dards, el 6è Open del Destí Winmau 2018. La cita ha estat a la seu del Club Dards La Xarxa, a Puig-Reig, i ha comptat amb una participació de 31 esportistes.

Les cinc línies de tir van començar a sumar partides poc desprès de les 16.30h i fins a les 22h, assolint un bon ritme de competició.

El millor esportista local, dels set que hi han participat aquest cop del Club Dards La Xarxa, van ser l'Hilari Pons i l'Enric Cid que desprès de superar la primera ronda van perdre davant dels semifinalistes Carles Arola i Ricardo Fernàndez, assolint el novè lloc en un Open on hi ha van participar els millors esportistes del moment.

Pel que fa a les jugadores femenines, tres de les quatre participants van quedar eliminades a primera ronda, i es que el gran moment de forma de cada cop més esportistes fa cada cop més difícil superar una ronda en aquesta competició, un repte d'autosuperació que no van voler desaprofitar Iolanda Riba (Baix Camp), Judit Sumell (CD Piritoño) i Mari Gómez (CD Olot). Per la seva part Núria Plaza (CD Piritoño) va ser la millor classificada al superar la primera ronda a David Campoy (CD Guardiola) per 2-4 i perdre a la segona ronda per 4-0 davant d'en Gabriel Olivé (CD Baix Camp).

La final la van jugar en en Martí Martí (CD Aigüestoses) que en el seu camí fins a la final va guanyar a quarts a Antonio Rodíguez per 4-1, a semis a Raul Invernon per 2-4. L'altre finalista va ser en Ricardo Fernández que a quarts de final va derrotar al subcampió de Catalunya Gabi Olivé (Baix Camp) per 1-4, i a semifinals va derrotar per la mínima a en Carles Arola per 4-3. La final, inèdita del rànquing Destí Winmau 2018 es van veure partides molt i molt bones, dignes de ser televisades on en Martí Martí va acabar guanyant al punt de desempat per 4-3.

La propera cita és el 19 de Maig a Manresa, on a les 16h la gran cita amb el 7è. Open Destí Winmau 2018 (veure informació aquí).

Quadrant i classificació desprès de 6 opens:


El quadrant de la competició (aquí) i la classificació del 6è Open Destí Winmau 2018 (veure classificació aquí). I les FOTOS al menú Galeria / Fotos de la web (aquí)



Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario