miércoles, 13 de diciembre de 2017

Promocions per a clubs i esportistes federats temporada 2017-18

Des de la Federació Catalana de Dards (FCD) ens arriben les següents promocions per a esportistes federats que us poden interesar.

Avantatges i promocions per al federat i clubs:
  • Descobreix les nostres ASSEGURANCES amb Unifedesport Corredoria d’Assegurances. Preus especials per a esportistes i clubs de la Federació Catalana de Dards en diversos serveis:
    + RESPONSABILITAT CIVIAL (RC) CURSES/COMPETICIONS. Cobertura de tots els danys que es puguin fer a tercers en el desenvolupament de l'esdeveniment esportiu.
    + RC / ACCIDENTS VOLUNTARIS ESPORTIUS. Cobertura de tots els danys que es puguin fer a tercers en les tasques de voluntariat, en l’àmbit esportiu.
    + ACCIDENTS CAMPUS I ESTADES ESPORTIVES. Cobertura sanitària als participants d'un campus esportiu.
    + ACCIDENTS ESDEVENIMENTS PUNTUALS. Cobertura sanitària als participants d'un campus esportiu.
    + VIATGE I ESTADA EN DESPLAÇAMENTS ESPORTIUS. Cobertura en els viatges i desplaçaments a competicions esportives.
    + COMUNITAT DE VEÏNS. Assegurança per a comunitats de veïns.
    + COTXE, LLAR I VIDA. Preus competitius i grans cobertures en les pòlisses de COTXE, LLAR I VIDA amb les millors companyies.
    I molts d'altres que podeu conèixer i ampliar informació a: unifedesport.com/ca/assegurances.html

  • OFICINA D'ATENCIÓ ALS CLUBS. Descobreix les delegacions territorials i els serveis que et podem oferir en cada territòri. Des d'assesorament fiscal, laboral, comptable, jurídic, assessorament a les subvencions i relacions administratives, programa de protecció de dades, serveis de premsa i comunicació, imatge, lingüístic, plans de formació i altres. Ho podeu consultar tot a: dardscatalunya.cat/altes-clubs/#OFICINA_CLUBS 

  • Més promocions :


  • PROMOCIÓ: En referència al conveni de col·laboració signat entre la UFEC i el GRAN TEATRE DEL LICEU, us volem donar l'oportunitat de poder anar al Liceu a totes les persones federades amb un espectacle molt fàcil i a un preu molt reduït.
    El conte de Nadal de Charles Dickens: El nou espectacle nadalenc del Liceu amb música del millor compositor català dels nostres dies, Albert Guinovart, recordat per tots per musicals com Mar i Cel o Scaramouche.
    · Entrades de zona 3 o superior a 15€ (pis central o platea).
    · Diumenge 30 de desembre de 2017 a les 12 hores.
    Per molts serà la seva primera vegada al Liceu, fer-ho amb un espectacle com aquest, i en una data tant assenyalada com és Nadal, segur que serà un èxit.
    En el cas que estigueu interessats, us podeu posar en contacte amb Pol Avinyó: Liceu Opera Barcelona, a La Rambla 51-59, 08002 Barcelona, o bé telf. +34 / 93 485 9980, liceu.cat 



Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario