martes, 11 de octubre de 2011

Catalunya 3 - 9 Turquia



El partit, jugat en format World Cup o Round Robbin, és a dir, tots contra tots va iniciar-se amb el llançament d'honor per part del Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, que ha estat acompanyat del president de la Plataforma Pro Seleccions Catalans, Xavier Vinyals.
El primer punt l'ha sumat Catalunya per en Doroteo Bermúdez que amb certa comoditat guanyant a Emre Toros, millor jugador turc de l'actualitat. El segon partit l'ha perdut el jove de divuit anys, Fernando Gavilán a qui els nervis li han jugat una mala passada i no ha baixat amb rapidesa la puntuació inicial de 501. El següent punt ha caigut de nou del cantó turc on en Bora Temizsoy, amb una tirada màxima de 180 punts s'ha avançat al marcador.

El jugador català Dani Zapata ha donat l'empat amb un doble 20, però a partir d'aquí els turcs han entrat en calor i Emre Toros ha iniciat la seva partida amb una tirada alta de 140 punts , i acabant amb un doble 16, que ha servit per donar aire a l'equip turc que amb un marcador de 2-3. A partir d'aquí el partit ha tingut només color turc ja que han aconseguit 5 punts de forma consecutiva. En Xavi Plà ha sumat el tercer punt per Catalunya, i Emre ha donat a Turquia el punt final per deixar el marcador final en un 3-9.
Catalunya: Antonio Muñoz, Xavier Plà, Laura Damont, Dani Zapata i Fernando Gavilán
Entrenador: Ramon Paz i Toni Gragera
Turquia: Emre Toros, Eser Tekin, Utku Karaca, Bora Temizsoy
Entrenador: Mete Ozdemirci

El partit punt per punt:
Doroteo Bermúdez 1 - 0 Emre Toros
Fernando Gavilán 0 - 1 Eser Tekin
Xavi Plà 0 - 1 Bora Temizsoy
Dani Zapata 1 - 0 Utku Karaca
Gernando Gavilán 0 - 1 Emre Toros
Doroteo Bermúdez 0 - 1 Bora Temizsoy
Dani Zapata 0 - 1 Eser Tekin
Xavi Plà 1 - 0 Utku Karaca
Dani Zapata 0 - 1 Bora Temizsoy
Doroteo Bermúdez 0 - 1 Eser Tekin
Fernando Gavilán 0 - 1 Utku Karaca
Xavi Plà 0 - 1 Emre Toros

No hay comentarios :

Publicar un comentario