sábado, 27 de diciembre de 2008

Campionats de Catalunya On Line

Tradueix aquesta notícia

Diferents moments que ens ha deixat la competició:



Detall de les partides femenines


Les parelles femenines i els Juniors Finalistes


Moment del seguiment de la partida de Carlos


El Speaker i responsable de la competició


Detall de partides


* * * *

Actualizat a les 20.30h
Les rondes van passant, com que un servidor redactor també es jugador i pasa rondes doncs ha provocat que no tingui temps per a publicar noticies, però ara us posem al día.
Els juniors han estat els primers en arribar a la final, on a la primera ronda Fernando Gavilán no ha pogut guanyar contra José Ruiz (CD Aigüestosses) tot i firmar excel·lents partides però en les que ha fallat el dard que anava a doble.
Semifinals Juniors:
Antonio Berber Vs Marc Valles
Núria Comas Vs José Ruiz


Final
Marc Valles Vs José Ruiz

La primera final disputada s'ha decantat pel jugador del CD 501, Marc Valles que ha tingut traça alhora d'encertar els dobles davant un José Ruiz del CD Aigüestosses que li ha posat les coses difícils, deixant un resultat de 3-1 que no reflecteix de bon tros l'habilitat de José que ha arribat a tancament en totes les partides, però ja se sap, els dards són així.

El següent quadrant que ha arribat a la fase final ha estat el de parelles masculines, a primera ronda hi ha hagut el creuament dels germans Olivé, que s'ha resolt amb victoria de Gabi i Gavilán sobre David i Tito. En fi les partides i els creuaments han seguit fins a arribar als quatre finalistes que dins l'horari previst s'han classificat per a semifinals:
Semifinals Parelles Masculines:
Josep Santoja-Xavi Cruz Vs Xavi Plà-Avelino Almazán
Martí Martín-Sergio Esparcia Vs Lluis Bermejo-Marc Baduell

Final
Xavi Plà-Avelino Almazán Vs Martí Martín-Sergio Espacia

Aquesta ha estat la segona final en disputar-se i s'ha decantat pels jugadors locals en Xaví Plà i Avelino Almazán, del CD Guardiola, que han guanyat 3-0 davant els jugadors del CD 501.

El quadrant de parelles femenines no s'ha quedat pas enrera i ha avançat sobre l'horari previst. A les semifinales Gemma Buscà i Dolores Cascales han perdut davant Montse Vilar i Elena Bueno que han estat més encertades en els tancaments, per l'altre cantó Isi Chaparro i Laura Damont s'han desfet de Jesica de l'ADEC i la Lola del CD La Xarxa. La final ha estat així entre Montse Vilar i Elena Bueno contra Isi Chaparro i Laura Damont on aquesta darrera parella ha estat la que ha conseguit la victoria final.

Entre partida i partida s'ha pogut seguir a la pantalla gegant la partida en directe entre Carlos Rodríguez i Kevin Painter corresponent a la segona ronda del Campionat del Món de la PDC, on la gran afició ha estat animant al jugador català provocant en cada 180 i en cada tancament de partida una gran exclamació i celebració entre la gran moltitud d'esportistes. Llàstima de la derrota de Carlos per 4-1 ja que hagués provocat una gran festa al Vip's Pool de Sant Fruitós de Bagés.

Ara s'estan disputant les finals del Campionat de Catalunya Individual Femení i Masculí.

* * * *

Des del local de joc del Club Dards Guardiola, el Vip's Pool de Sant Fruitós de Bagés, us publiquem les primeres imátges del Campionat de Catalunya.
Les competicions han començat a les 12.15h amb les divuit parelles masculines i les cinc femenines. També els 'juniors' individuals han inciat el seu quadrant, on els cinc esportistes s'han distribuit segons sorteig.
La primera mala noticia arriba dels 'juniors' que a la primera ronda on el representant tarragoní Fenando Gavilán, no ha lliurat i ha estat dels primers a jugar, el seu rival i butxí ha estat José Ruiz que s'ha fet amb la victoria final. Fenando ha baixat molt bé, fins al punt de fallar una partida de 13 dards però els dobles se li han creuat i ha perdut el seu enfrentament.



El local de joc / El guix i les gamuses pels anotadors


Detall de les parelles femenines i els juniors

No hay comentarios :

Publicar un comentario