lunes, 4 de febrero de 2019

Lliga Catalana 2018-19 Divisió d'Honor
Resultats 6 Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDisabte de dards amb la 6a jornada Lliga Catalana Divisió d'Honor, ha estat una setmana marcada principalment per les victòries dels equips que han jugat com a locals.
A Puig-Reig, el CD La Xarxa rebia la visita del Lligues Adg.cat del CD Olot, el partit va començar molt igualat amb un parcial de 3-3 a les individuals, amb quatre dels sis punts decidits al 501 de desempat. Les parelles havien de resoldre el partit, i els locals van guanyar al desempat el primer punt que els va donar impuls per guanyar el següent punt per fer-se amb el partit. Una tirrada de 180's que podeu consultar més aball fent clic sobre la fletxa blava després de cada resultat. 
El Terrassa rebia a casa la visita de l'Esplugues, van començar amb força i els egarencs van sumar els tres primers punts, dos al joc de desempat, en Lluis Gómez va guanyar el primer punt de l'Esplugues, però els de Terrassa no van afluixar, i van sentenciar el partit 5-1 ja a les individuals. Les parelles de tràmit va arribar el segon punt de l'Esplugues que es va quedar a les portes d'igular els dos darrers resultats de Lliga, 3-6. Un partit pel Terrassa per 7-2 on tots els equips van de menys a més.
A Sant Andreu de la Barca el CEDSAB rebia al Guardiola de manresa i també va anar per la directe amb un parcial de 5-1 a les individuals amb quatre punts guanyats al joc de desmpat. Les parelles també van ser favorables als locals que van poder sumar una victòria més per situar-se al a zona alta de la classificació.
A Malgrat de Mar, el Piritoño rebia al CD Baix Camp que va anar amb el sis de gala d'aquesta temporada per fer-se amb la victòria, i així va ser, amb un parcial de 5-1 a les individuals les parelles es van convertir en un tràmit per completar el resutlat de 2-7. Els vigens campions, el Piritoño encaixen una nova derrota i sels complica revalidar el títol, mentre els de reus segueixen segons a la classificació.
Una setmana més alguns resultats no fan justicia amb la igualtat en la majoria de jocs de cada partit, però clavar el dard a doble quan correspon és el factor que decanta la balança final. Us deixem els resultats i les actes de totes les partides:
LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 6 - 2 de febrer de 2019
CD La Xarxa CD La Xarxa 5 vs 4 Lligues Adg.Cat  Lligues Adg.Cat  
 CD Terrassa CD Terrassa 7 vs 2 Esplugues CD Esplugues CD   
 CEDSAB CEDSAB 8 vs 1 CD Guardiola  CD Guardiola  
 Piritoño CD Piritoño CD 2 vs 7 CD Baix Camp  CD Baix Camp  
Partits ajornats: J-5 Cedsab vs Piritoño CD
Properes jornades: 

9-febrer  LLIGA CATALANA Div d'Honor, jornada 7 (veure calendari partits)
16-febrer  4er Open Destí Winmau 2019  - Puig-Reig (veure informació)
23-febrer LLIGA CATALANA Div d'Honor, jornada 8 (veure calendari partits)
Classificació i estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario