lunes, 5 de febrero de 2018

Lliga Catalana: Div.Tarragona 2017-18

Aquest dissabte, 3 de Febrer de 2018 s’ha celebrat reunió a la nova seu del Club Dards Tarragona on es va començar a perfilar la nova Lliga Catalana DIVISIÓ DE TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona.

Per aquesta temporada la FCD va proposar als clubs celebrar una propera reunió, el diumenge 25-febrer a les 18:30h, aquest cop a Tarragona, per tancar inscripció d’equips i concretar el calendari de competició. Lloc:La Sala Tarragona, c/Barcelona, 10 (anteriorment Da Vinci).

El format de joc per aquesta temporada serà especial, segons acord amb els clubs, ja que per a promocionar els dards punta d’acer s’ha cregut oportú adaptar el format de joc per un menor nombre d’esportistes per equip/club.

Els equips hauran de tenir un mínim de 5 esportistes, homes i/o dones; es jugarà en un format de quatre punts individuals i tres de parelles, cada punt es juga al millor de tres jocs al 501 DO, sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Els encreuaments venen definits a l’acta de joc on el local juga amb lletres i el visitant amb números, amb els següents model:

A vs 1
B vs 2
C vs 3
D vs 4
A/B vs 3/4
C/D vs 1/2
A/D vs 2/3

La competició es jugarà els dissabtes a les 17:00 hores, els partits es podran avançar al seu calendari fixat, però per ajornar-los haurà de ser el Comitè de Competició FCD qui accepti un ajornament i data de celebració, passada la data oficial marcada pel calendari.

Taxes temporada 2017-18: Fitxa FCD: Homes 25,00 Euros, Dones: 15,00 Euros, Juniors: 0,00 Eurs (autorització dels pares o tutors legals).
Inscripció equip; 40,00 Euros
Inscripció i drets de Club: 40,00 Euros (dret a veu i vot en la assemblea de la FCD i participar al Campionat Nacional de Clubs).

Els equips que no pertanyin a un club, s’adheriran a un club existent per facilitar-ne la participació.
Podeu trobar el reglament complert i codi de vestimenta a Espai Federat / Reglament.
Més informació: veure informació publicada aquí.
Per a consultes i més informació contactar amb Tito Salvadó 609-23 47-40 o bé a premsa@dardscatalunya.cat

No hay comentarios :

Publicar un comentario