jueves, 17 de octubre de 2013

Resum reunió Lliga de pèl 2013-2014



Aquest dilluns es va celebrar la primera reunió per arrancar la Lliga de Dards punta d'acer de Tarragona 2013-14.

A la reunió hi van assistir diferents esportistes i es va fer referència a modificar el reglament en els punts on en l'edició passada hi va haver diferència d'opinions entre els equips participants.

Per exemple es va comentar d'ampliar el termini per celebrar els partits ajornats, ampliant-lo a 5 setmanes, recomanant sempre avançar els partits enlloc d'ajornar.

Per altra banda també es va comentar el tema de premis/obsequis de la LLiga 2013-2014, es va fer referència al calendari per la nova Lliga on hi haurà unes dates lliures on no hi haurà competició, per a respectar dates com les festes de Nadal, Carnaval, Setmana Santa i altres on els esportistes tenen compromisos adquirits anualment.

També es va valorar el fet de no homologar la lliga a la FCD, per a poder repartir més premis i obsequis entre els participants.

Com que la idea es que el màxim nombre d'esportistes prenguin part en l'organització de la competició i evitar qualsevol contratemps durant la competició, s'ha convocat una altre reunió pel dia 25-octubre-2013 a les 20:00h al Bar Goya de Reus on esteu tots els esportistes convocats per a seguir millorant aquesta competició.

No hay comentarios :

Publicar un comentario