miércoles, 7 de noviembre de 2012

Calendari Lliga de Dards de Tarragona 2012-2013


Ja tenim el calendari de la Lliga de Dards de Tarragona 2012-2013, a la reunió de capitans es va fer el sorteig de la primera jornada i a partir d'aquí s'ha confeccionat el calendari automàticament.

Per accedir a les noticies de la Lliga de Dards de Tarragona podeu fer clic a "Dards Acer" situat al menú horitzontal de sota la capçalera d'aquesta web.

Per accedir a la gestió de la Lliga podeu fer clic a "Classificació Lliga Acer" situat a la mateixa barra de menú superior, o sobre el logotip que encapçala aquesta noticia i el que també el trobareu al menú del costat dret de la web... i que tornem a reproduir aquí mateix:

Un cop accediu en aquest web de gestió, on els anuncis que hi apareixen no són responsabilitat de l'organització sinó de la pàgina de gestió; trobareu un menú horitzontal com aquest:



A l'apartat Inici trobareu les últimes noticies referents a la Lliga, més avall la Classificació i més avall Darrers Resultats / Partits / Partits Ajornats; amb la informació dels últims partits jugats, a "Partits" els partits de les dues properes jornades; i a "Partits Ajornats" la informació corresponent si s'escau.

A l'apartat Equips trobareu el llistat dels equips amb el domicili i localitat, mapa de localització (enllaç on veureu un plànol per a localitzar-lo i on podreu obtenir indicacions de la ruta per arribar-hi...). Els telèfons dels capitans s'actualitzaran en breu.

A l'apartat de Reglament hi ha el reglament de la Lliga en curs.

Pel que fa al menú del marge dret també teniu més informació de la competició:
Resultats: Resultats dels darrers partits a la part inferior
Anàlisi: Balanç dels resultats obtinguts a casa i fora, opció de fer la teva previsió de resultat/s de la jornada i veure la classificació...
Calendari: accedir a veure el calendari, que el podeu filtrar per equip, per data, per estat del partit (jugat, ajornat...)
Tots els Resultats: resultats dels partits jugats fins a la data d'avui, amb opció de filtrar la informació que es visiona segons criteris seleccionats.
Subscripció: de moment en fase de proves.

No hay comentarios :

Publicar un comentario