viernes, 13 de julio de 2012

Ens posem a la línia de tir a competir

Seguidores i seguidors dels Darderos De Tarragona, com ja deveu intuir, ens presentem als:

Premis Blocs de Catalaunya 2012

Ja fa un bon grapat d'anys que estem al peu de canó publicant noticies amb informació de les competicions, opens, rànquings, lligues, competicions nacionals i estatals, campionats europeus i mundials, informació cultural de la província, seguint de ben a prop les vostres participacions i victòries i aventures darderes... i ara, ens toca a nosaltres competir amb el nostre bloc d'informació dardera. Ens hi ajudeu?

És hora de posar-nos a la línia de tir i fer diana, ens hi ajudeu?

El que heu de fer és anar a la pàgina dels Premis Blocs de Catalunya (aquí www.stic.cat), per accedir a l'àrea d'usuaris ho podeu fer amb el vostre compte de Facebook o Twitter, es a dir, fent clic al botó, sombrejat en gris que indica facebook i twitter (marcat amb el cercle a la imatge), que hi ha al marge dret de la web dels Premis, accedir a l'aplicació, anar a l'àrea de votació (marcat amb un quadre, imatge 2), localitzar el quadre d'esports i "anar a votar", i buscar Darderos de Tarragona.



Botó Facebook-Twitter Àrea de votació


També podeu registrar-vos a www.stic.cat (només cal entrar el vostre correu i una contrasenya qualsevol per activar el compte) i anar a l'àrea de votacions. És molt senzill i ràpid de fer, de debò!

És difícil ser els millors i destacar entre tots els participants, però des dels que estem cada dia rera el teclat entrant noticies hi hem posat ganes, temps, esforç i compromís durant tot aquest anys... i amb un clic ho podeu agrair, voteu-nos si som dignes d'aquest reconeixement.

El premi? un reconeixement a aquest bloc, al seu servei, la informació, al món dels dards, als esportistes "DarderosdeTarragona", als que us agrada aquest esport en general i sobretot als que entreu habitualment en aquest bloc.



Moltes gràcies pel vostre vot!!

No hay comentarios :

Publicar un comentario