martes, 12 de junio de 2012

Rànquing Lliga de Dards Tarragona:
resultats del 8è Open

La Lliga de Dards de Tarragona 2011-12 ha celebrat tots els seus Opens que configuren el Rànquing 2011-2012.

Aquest dissabte 9 de juny, s'ha celebrat el darrer puntuable on es decidia el guanyador i on s'havia de resoldre la lluita en moltes altres posicions de la classificació final.

En aquest últim Open hi van participar 23 esportistes, i va començar el sorteig amb molta puntualitat a les 16:30h, quan el gruix d'esportistes estaven ja escalfant en les tres dianes habilitades per aquesta competició.

La emoció estava novament servida: 6 guanyadors diferents en 7 opens, amb només en Rubén Prieto com a únic esportista que havia repetit en la victòria final en dos puntuables.

Per altra banda la distància entre Sergio Garrido i els seus perseguidors a la general: en Rubén i en Jordi Vázquez obligava a quedar novament en les primeres posicions per assolir els punts necessaris per quedar en primer lloc a la classificació general final.

La lluita per entrar entre els 10 primers estava força renyida també, on diversos esportistes tenien opcions matemàtiques per entrar al grup selecte del Top 10 i els que més havien de lluitar eren en Candido Villar, Edgar González, Lluís Giménez, Juan Antonio Fernández, Francisco Fuentes i Richard Rowland, que aquest era l'últim a incorporar-se en aquesta carrera per entrar al Top 10.

El ritme de les partides va ser prou bo i sobre les 20:00h es va finalitzar el puntuable, on el guanyador fou en Richard Rowland que a la final va guanyar sobre un Candido Villar que aquest any ha anat de menys a més i ha demostrat amb escreix la seva progressió assolint un bon segon lloc, que a vegades et deix males sensacions.

La classificació del rànquing:



La classificació final del Rànquing de la LLiga de Tarragona 2011-2012 ja la tenim entrada i hi ha força sorpreses. La podreu trobar publicada el proper dissabte a les 00:30 a.m.

No hay comentarios :

Publicar un comentario