martes, 6 de septiembre de 2011

Catalunya CUP 2011: resultats

La Selecció Catalana de Dards es va proclamar vencedora de la Catalunya Cup 2011, campionat nacional de dards d’equips celebrat dissabte dia 3 de setembre a Calella (Maresme) on van participar els millors 15 equips d’arreu de Catalunya.
La competició es va celebrar sota la modalitat de Round Robin, amb el sorteig va formar dos grups d'equips on els esportistes van jugar tots contra tots al millor de 25 punts al 501 Doble Out, condicions que suposen molta preparació física, resistència, concentració i molta punteria durant el llarg de les 12 hores ininterrompudes que s'allargà la competició.
La durada de la competició i la seva dificultat va propiciar poder veure els millors esportistes del país que van oferir moltes tirades màximes de 180 punts i diverses partides gairebé perfectes, fet destacable donat que tots els equips eren mixtes donant un paper important a les esportistes femenines que havien de tenir presència en totes les alineacions.

La Selecció Catalana de Dards formada per Dolores Cascales, Laura Damont, Xavier Plá, Doro Bermudez, Josep Santonja i Tony Muñoz, es va imposar en un ajustat partit final al Club Dards Aigüestosses de Sant Andreu de la Barca. Al tram final amb un marcador favorable a l'Aigüestosses per 11-10 va ser capgirat als darrers tres punts on els esportistes Laura, Doro i Xavi van demostrar els galons d'estar a la Selecció Catalana de Dards, proclamant-se campions del a Catalunya Cup 2011.

Els quatre primers classificats varen ser:
Campió: Selecció Catalana de Dards
Subcampió: CD Aiguestosses de Sant Andreu de la Barca
3er Class.: CD Cabrera de Tarragona
4t. Class.: CD Piritoño de Malgrat de Mar



Selecció Catalana 2011 / CD Aigüestosses


CD Cabrera / CD Peritoño


Passada mitjanit, la presidenta Na Raquel Holgado Garcia va iniciar la cerimònia de lliurament dels trofeus i diplomes donant per finalitzada la competició que tenir una durada de prop de tretze hores.

Els equips participants varen ser: Selecció Catalana de Dards, Aiguestosses CD i Aiguestosses SAB, de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), Cedsab i Cedsab Acció Senegal, de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), Esplugues CD de Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), CD Montcada i Reixac (Vallès Occidental), Ciutat de Reus de Reus (Baix Camp), CD La Parella de Tarragona (Tarragonès), Associació de Darders de la Garrotxa (Ripollès), CD Piritoño de Malgrat de Mar (Maresme), Bull´s Blanes (La Selva), CD Tony´s de Palafrugell (Baix Empordà), CD Cabrera de Tarragona (Tarragonès) i CD El Vendrell de El Vendrell (Baix Penedès).



Des de la Federació Catalana de Dards donen l'agraïment al Sr. Enric Guillem de Caletour i al Sr. Ric de Jelti Darts, per la cessió de les instal·lacions i col·laboraicó, com també als clubs, equips i esportistes participants la complicitat pel bon funcionament exemplar de la competició i que esperem es repeteixi properament.

No hay comentarios :

Publicar un comentario