jueves, 7 de enero de 2016

Coneixem els participants a la Divisió de Tarragona

La LLIGA CATALANA 2015-16 Divisió de Tarragona comptarà aquesta edició amb la participació de quatre clubs del Camp de Tarragona. Anem a conèixer quatre coses més de cada club participant:

COSSETANS CLUB DE DARDS
c/ Muralla, de Torrdembarra (Unió)
Club degà del Camp de Tarragona que aquest any canvien de seu social. És l'únic club que participat en totes les competicions que ha organitzat la FCD a la província de Tarragona i que sempre ha estat mixta.

CLUB DARDS CIUTAT DE REUS
c/ Argentera, 10 de Reus (Goya)
Aquest club ha militat els darrers anys a la Divisió d'Honor i un cop renovat tot l'equip, retorna a la competició de la seva zona. Actualment és el club amb més títols del Camp de Tarragona i comptarà a les seves files amb esportistes amb molta carrera esportiva.

CLUB DARDS DARDEO JONES DE CAMBRILS
c/ De València, 44 de Cambrils
Club creat durant el 2015 i l'únic que compte amb local propi. Vigent campió de la Divisió d'Honor que defensarà el títol amb un equip totalment renovat amb esportistes. Un any més apostarà per comptar amb jugadores femenines a les seves files.

CLUB DARDS UNIÓ
c/ Muralla, de Torrdembarra
Club dels històrics de la província que s'ha re-fundat el 2015. Torna a la Lliga Catalana amb un planter d'esportistes totalment renovat que combina tant esportistes experimentats com novells per jugar a pèl, però tots ells amb una dilatada trajectòria dardera.

Localitza al mapa dels dards catalans i visita els locals dels clubs de dards federats de la província. Veure ubicació  http://www.dardscatalunya.cat/mapa/




No hay comentarios :

Publicar un comentario