miércoles, 25 de noviembre de 2015

Lliga Catalana 2015-16:
Divisió d'Honor - 1a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDissabte, 28 de novembre a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. El vigent campió de la DIvisió d'Honor, el Club Dards Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca, iniciarà la competició a casa contra el CE Vdards de Palafrugell, la defensa de la Copa de la Lliga Catalana, que durant tota la temporada estarà exposada a la seva seu.

La Divisió d'Honor 2015-16 està formada per deu clubs, suposant per tercer any un petit creixement en la participació. Hi haurà representació dels principals clubs de dards catalans on aquesta edició s'han sumat el Club Esportiu Vdards de Palafrugell, el Club Dards Navàs i el Club Dards Baix Camp de Reus, que ha estat el darrrer en donar-se d'alta fins a la data.

Aquesta temporada també hi participen el Club Dards La Xarxa, de Puig-Reig, Esplugues CD d'Esplugues de Llobregat, el CD Guardiola de Manresa, el CD Olot amb el seu equip "Lligues Adg.cat", el Piritoño CD de Malgrat de Mar, el Palafrugell CD de Palafrugell i el CD Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca. Tots ells lluitaran per alçar-se campions de la Divisió d'Honor.

La competició es jugará els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà sis partides individuals i tres partides de parelles, on es juguen els nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.

Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
1a Jornada - 28 de novembre
CD Aigüestoses vs CE Vdards
CD Guardiola vs CD La Xarxa
Lligues Adg.Cat vs Esplugues CD
Palafrugell CD vs CD Navàs
Piritoño CD. vs CD Baix Camp

Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari publicat és provisional i la llista d'esportistes per equip s'actualitzarà en breu. Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario