viernes, 15 de mayo de 2015

Selecció Catalana de Dards 2015:
Es presenta el 23-maig

Comencem el compte enrere per anunciar la SELECCIÓ CATALANA DE DARDS 2015 que participarà a la 20a WDF World Cup 2015 que aquest any es celebra a Antalaya, Turquia. 

La presentació es farà el dissabte 23 de maig a les 11:55h del matí, a la secció setmanal de dards del programa Tapa Esports de Ràdio Puig-Reig (107.3 FM - Barcelona) i posteriorment es publicarà al portal de la Federació Catalana de Dards.

La World Cup està organitzada per la Federació Mundial de Dards, la WDF, i compte amb la participació de les Seleccions Oficials dels països membres d'aquesta organització.

Es caracteritza per concentrar els millors esportistes del món i pel format de competició de Round Robin (tots els esportistes competeixen contra tots) on l'alt nombre de partides posen a prova la resistència, precisió i concentració dels esportistes participants. 

Aquesta competició es celebra des del 1977 i es bianual, coincidint amb els anys senars. La primera participació de la Selecció Catalana de Dards a la World Cup va ser el 2011 a Castlebar, R.Irlanda, just l'endemà que la Federació Catalana de Dards fou acceptada com a membre de ple dret de la Federació Mundial. El 2013 la competició es va celebrar a Canadà i per qüestions pressupostàries es va renunciar a la participació. I aquest 2015, coincidint amb el 25è aniversari de la FCD i el 20è aniversari de la World Cup es reprèn la participació de Catalunya.

La selecció masculina la formen quatre esportistes, mentre la selecció femenina era formada per dues jugadores, fins que al 2013 es va equiparar amb el gènere masculí i es va aprovar que també estiguin formades per quatre esportistes femenins.

Al següent enllaç podeu consultar els pòdiums d'aquesta competició, on us sorprendrà reconèixer la gran quantitat de noms dels esportistes que s'han iniciat amb les seves respectives federacions nacionals.

No hay comentarios :

Publicar un comentario