martes, 11 de noviembre de 2014

Lliga Catalana de Dards 2014-2015


Després de l'éxit de participació del Catalonia Open Darts  amb 149 esportistes masculins i 29 femenines  s'acosta l'inici de la Lliga Catalana que organitza la FCD.

A partir d'avui s'obra la inscripció per a la per a la Lliga Tarragona que es pot fer via e-mail a fcd@dardscatalunya.cat o bé contant amb en Tito Salvadó.

L'inici de competició està previst incialment per al novembre en totes les competicions regulars de la FCD.
Taxes:
Aprovades per l'Assemblea per a la competició 2014-15
Quota/Inscripció anual de Club: 30,00 Euros
Inscripció temporada 2014-2015 per Equip: 30,00 Euros
(un Club podrà inscriure tants equips com formi, abonant una única quota de club i tantes per equips tingui)

Fitxa Federació Catalana de Dards:
Fitxa 2015 Esportista Federat mitjançant un Club Federat amb els drets en vigor: 20,00 Euros
Fitxa 2015 Independent: 25,00 Euros
Pel que fa a la Lliga de Tarragona, des de la Federació, convoquem als equips i clubs interessats en participar que facin la inscripció via email a fcd@dardscatalunya.cat per tal de coordinar la seva organització amb els Clubs de la zona del Camp de Tarragona. Els equips que no estiguin constituïts com a Club només faran efectiu els drets d'equip i no obtindrán els drets com a club federat.  

Fi d'inscripcions:
Per anar tancant dates i poder fer una millor previsió, és important que els Clubs i Equips que tinguin interès en participar a les Lligues realitzeu la inscripció el més aviat possible, hi ha temps fins el 7 de novembre de 2014, per a la Lliga de Tarragona.

Fulla d'inscripcions: formulari adjunt  AQUÍ.
En cas que hi hagi prous equips per a crear les lligues territorials corresponents s'estudiaria la seva viavilitat. En cas de dubtes o necessitar més informació, podeu contactar amb nosaltres vía e-mail a fcd@dardscatalunya.cat on sereu atesos en breu.
La propera competició que iniciem a coordinar és el Destí Winmau 2015, el qual agraïm ens feu arribar si els vostres clubs estan interessats en organitzar un o més dels puntuables que hi haurà, via email a fcd@dardscatalunya.cat. Un Club podrà accedir a acollir un nou open si supera un mínim de participació en el primer que organitzi.

No hay comentarios :

Publicar un comentario