viernes, 6 de junio de 2014

31è Swiss Open Darts 2014 (2)


Avui divendres comença la primera competició del 31a edició del Swiss Open 2014, que un any més comptarà amb participació catalana.

Un cop feta pública la llista dels més de 180 participats al quadre masculí podem confirmar la presencia de diversos esportistes habituals al circuit de la WDF com Martin Philips (WAL), Wesley Harms (NED), Jimmy Hendriks (NED), el jugador local Thomas Junghand (SWI), Jeroen Geerdink i Paul Coughlin (semifinalistes al darrer Catalonia Open), per citar-ne alguns, i la participació catalana de Josep Arimany, Carles Arola, Fernando Gavilán i Antonio Gragera. Esperem que aquest any sigui el primer on un català suma punts en aquesta competició internacional.

El guanyador del Swiss Open s'endurà un premi de 3000 CHF (francs suís) i que equival a uns 2460,00 Euros; i hi ha premis fins els 32 primers participants on el 16 últims guanyaran 30 CHF.

Al quadre femení també hi ha destacades jugadores del rànquing Mundial WDF com Aileen de Graaf, (NED) i Paula Jacklin (ENG), entre d'altres. 

Llista oficial amb tots els participants inscrits:



http://darts.ch/media/archive1/sda-swop/SO-Anmeldungen-2014.pdf



No hay comentarios :

Publicar un comentario