lunes, 26 de mayo de 2014

Lliga Catalana: 8a jornada

Arriba aquest cap de setmana la primera jornada de la segona volta de la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014, això vol dir que els Clubs Federats ja no es poden fer fitxatges per aquesta temporada.

Per altra banda queda per celebrar el partit entre el Palafrugell CD i el CD Ripoll corresponent a la sisena jornada, el qual s'ha de celebrar el més aviat possible.

Anem a analitzar la prèvia partit a partit i veure com es presenten el partits d'aquesta setmana.

Partits de la 8a Jornada 31-maig-2014

Piritoño CD - Acció Senegal
Malgrat de Mar. Partit difícil per l'Acció Senegal que necessita guanyar per eludir la última plaça de la classificació, s'enfronta al Piritoño, el líder provisional i amb opcions de fer-se amb el títol final. Un partit que a priori es presenta favorable a l'equip local que a l'anada es va saldar amb un 1-8, a favor del Piritoño.

ADG.cat - Esplugues CD
Olot. Duel molt igualat el que s'espera a Ca l'Atrapat, seu de l'ADG.cat, on esperen la visita de l'Esplugues CD equip amb el que empaten amb dos partits guanyats i on els del Baix Llobregat només tenen un set d'avantatge. Ambdós equips necessiten guanyar per resoldre el triple empat a la classificació, ja que el Guardiola també entra a la pugna. L'Esplugues va assolir guanyar l'anada per 7-2 però ara que els esportistes arriben rodats de competició, tot pot passar.

CD Guardiola - Palafrugell CD
Manresa. El Guardiola gaudeix d'una oportunitat molt bona d'esgarrapar dos punts a un dels capdavanters de la classificació, una victòria difícil donat que el Palafrugell compte amb grans esportistes que estan assolint bons resultats al Destí Winmau. El Palafrugell necessita guanyar per no perdre pistonada amb el grup que empata en la lluita pel lideratge. El partit d'anar els del Baix Empordà van guanyar 7-2

CD La Xarxa - CD Ripoll
Puig-Reig. L'equip del berguedà rep la visita del Ripoll, un dels equips debutants a la Lliga Catalana que va perdre el partit d'anar per 2-7, però que ara, després de tota la primera volta, l'equip del Ripoll ha agafat un bon to i ha anat apujant el seu nivell. El repte de La Xarxa és assolir guanyar per no perdre el fil dels que lideren la classificació i recuperar la dinàmica guanyadora amb la que van iniciar el campionat regular del a Federació Catalana de Dards.

Si voleu fer la vostra previsió de resultats i veure com quedaria la classificació podeu entrar aquí o al portal on gestionem la Lliga http://lligadards.leaguerepublic.com/l/fg/1_510388089.html. Per si teniu algun dubte de com funciona podeu veure una explicació que vam publicar fa uns dies aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario