jueves, 20 de marzo de 2014

Resultats Open de Gibraltar 2014

El cap de setmana passat es va celebrar l'Open de Gibraltar 2014, que aquest any va registrar menys participació que en l'edició anterior.

La delegació catalana que hi va participar, en aquesta ocasió, no va assolir pujar al pòdium però cal destacar la gran actuació d'en Javier Basto (Piritoño CD) que va perdre a la final del primer quadrant (Last 16) quedant en una meritòria 9a plaça.

Per la seva part en Josep Arimany "Masnou" (ADG.cat) va quedar eliminat en la semifinal de quadrant (Last 32) i en Joan Carles Arola "Matrix" a quarts de final del primer quadrant (Last 64).

Joan Carles Arola durant la seva participació
Foto: Josep Arimany
Els guanyadors d'aquest any van ser Mark Budd (UK) i Paula Jacklin (UK) que es van classificar per a jugar el prestigiós Winmau World Masters i el Play-off BDO Lakeside World Professional Darts Championship.

A continuació us deixem algunes fotos del Victoria Stadium de Gibraltar que va acollir l'esdeveniment que ens ha fet arribar en en Josep Arimay i al qual agraïm la seva col·laboració en la cobertura de la informació.

Javier Basto durant la seva participació

Més fotos:











Paula Jacklin la guanyadora
Mark Budd el guanyador
Webgrafia: www.dardscatalunya.cat

No hay comentarios :

Publicar un comentario