martes, 25 de marzo de 2014

Lliga Catalana 2013-14: resultats 3a Jornada

Aquest dissabte 22 de març es va celebrar la tercera jornada de la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014 on el Palafrugell CD i CD La Xarxa van guanyar els seus respectius partits mantenint-se invictes i compartint liderat a la competició.

L'equip de l'Esplugues CD va cedir el seu primer partit de la temporada davant del Piritoño CD, empatant ambdós equips amb dues victòries i empatant a punts al tercer lloc.

El derbi entre el Ripoll i l'ADG va acabar a favor de l'equip del ripollès, que puja una setmana més una posició a la classificació, escalant ja una plaça per jornada, amb aquesta progressió augmenten les aspiracions d'aquest equip que s'estrena en aquesta competició. Per la seva part l'ADG encara no coneix la victòria a la competició.

Per la seva part el CD Guardiola va cedir per la mínima davant de La Xarxa i es van quedar a les portes de guanyar el primer partit davant d'un equip amb aspiracions de guanyar la Lliga.

I l'equip de l'Acció Senegal va encaixar una derrota contundent per 9-0 davant del Palafrugell que li val per situar-se líder al campionat.

Resultats d'aquesta setmana:



Dissabte 22 de Març - Jornada 3a
CD La Xarxa 5-4 CD Guardiola
CD Ripoll 6-3 ADG.cat
Esplugues CD 3-6 Piritoño CD
Palafrugell CD 9-0 Acció Senegal CD

La setmana següent hi haurà el 4a jornada de la Lliga i el dissabte 5-04-2014 hi ha el 2n Destí Winmau a Malgrat de Mar.

Consultar classificació i estadístiques aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario