viernes, 14 de marzo de 2014

BDO Torremolinos Festival of Darts 2014:
Resultats día 4

Avui es juguen les finals del BDO Torremolinos Festival of Darts 2014 que a la jornada d'ahir va celebrar la competició més importat, l'Open Individual Masculí i Femení, on hi ha en joc també punts per al Rànquing Europeu de la BDO, fet que va atreure un gran gruix d'esportistes que van arribar de tot Europa per aquesta competició.

El quadrant masculí va ser de 128 i de 32 el femení, malgrat no es van completar i alguns esportistes van lliurar a primera ronda, el gran registre d'esportistes va ser important, preludi també de la gran participació que s'espera a l'Open de Gibraltar de demà dissabte. En aquesta ocasió es van poder veure més esportistes que van participar al Catalonia Open Darts (que aquest any es celebra el 6 de setembre a Calella).

Pel que fa a la participació catalana destacar el bon resultat d'en Juan Carles Arola "Matrix" i d'en Josep Arimany "Masnou" que van quedar en 17è lloc i on sumaran punts al Rànquing de la BDO Invitation que a dia d'avui lidera en Jereon Geerdink (holandès semifilaista al darrer Catalonia Open).

Revisem els resultats dels esportistes catalans:
1a Ronda - Last 128
Josep Arimany-CAT - bye
Kevin Martin-ENG 1-4 Juan Carlos Arola-CAT
Javier Velasco-CAT - bye

2a Ronda -Last 64
Roy Bailie-NIR 4-1 Javier Velasco-CAT
Juan Carlos Arola-CAT 4-2 Greg Coulter-SCO
Josep Arimany-CAT 4-3 Ryan Sullivan-ENG

3a Ronda - Last 32
Juan Carlos Arola-CAT 0-4 Gary Tipping-NIR
Roxy James Rodriguez-AUS 4-2 Josep Arimany-CAT

Pel que fa al quadrant femení no hi va haver cap participant catalana però destacar el bon resultat  de l'alicantina d'Esther Carrillo que a quarts de final va ser derrotada per Anneke Kuijten-NL.

Veure els resultats i quadrants oficials:



Quadrant masculí aquí
Quadrant femení aquí

No hay comentarios :

Publicar un comentario