viernes, 10 de enero de 2014

Lakeside 2014: resultas i quadrants dia 6

Novament una gran jornada al sisè dia de competició del 2014 BDO Lakeside World Professional Darts Championship.

El capità de la selecció Anglesa, Martin Adams, segueix guanyant amb solvència, aquest cop sobre l'escocès Ross Montgomery, on va mostrar molta regularitat amb un bon grapat de tirades de 100 o més punts i va cometre menys errors que Ross als dobles que el va permetre guanyar comodament 4-1.

Jan Dekker (Holanda) va assolir una victòria de solvència, després de guanyar a la primera ronda al seu compatriota Benito van de Pass, ahir va vèncer al belga Geert de Vos. Malgrat cedir el primer set, va guanyar els dos següents i després que de Vos empatés 2-2 en Jan va agafar la directa per guanyar els dos sets següents on amb grans tirades i tancaments va fer seu el partit.

A quarts de final (Last 8), que es juga al millor de 9 sets, en Robbie Green va protagonitzar diverses partides de 13 i 14 dards que li van suposar guanyar els tres primers sets amb molta comoditat per seguir dominant el partit passant de 0-3, a 1-3, 1-4, 2-4 per acabar amb un 2-5 final. Ambdós jugadors van estar per sobre de 29.75 d'average 1, una molt bona marca que a la propera ronda segur que superaran.

Per la seva part Stephen Bunting va remuntar un 0-2 (a sets) en contra per guanyar el partit 5-2. Als inicis del partit Steve va errar molts dards a doble i va cedir terreny davant d'un Rick Hofstra molt segur als dobles. Poc a poc el favorit, Bunting, va anar recuperant confiança i mostrant més efectivitat als dobles per empatar primer i fer-se amb el partit al final.

Pel que fa al quadre femení Aileen de Graff va perdre davant Lisa Ashton en un partit que es va resoldre al set de desempat. Deta Hedman va passar per damunt d'Irina Armstrong amb 1-3 i 2-3 als parcials, on només al segon set es va resoldre al desempat.

La gran sorpresa fou la derrota de Julie Gore que va caure derrotada davant Ann Louise Peters en un partit on Julie, amb un 18.49 de mitjana per dard (average 1), va quedar molt lluny del seu nivell habitual, tot i que la danesa Ann només es va quedar amb un 22.42 de mitja. Ambdues van protagonitzar el que ha estat el partit més fluix de tots els que em vist.