lunes, 5 de agosto de 2013

Catalunya Cup d'Equips 2013: CD Palafrugell

El CD Palafrugell capitanejat per en Toni Muñoz s'ha proclamat campió de la Catalunya Cup 2013, assolint amés doblet, al haver guanyat també la Lliga Divisió d'Honor 2012-13.

La jornada, oberta a tots els esportistes i equips de dards punta d'acer, es va celebrar a les instal·lacions del Club Dards La Xarxa a Puig-Reig (Berguedà), que amés van tallar el carrer per poder posar una zona de descans per als esportistes participants dels cinc equips que participar a la cita.

Les sis dianes habilitades per l'ocasió va permetre deixar una diana per a l'escalfament dels esportistes participants on, un any més, les dones van tenir el seu protagonisme destacat ja que com a mínim n'hi havia una en cada equip que estava a l'alineació en tots els partits de la diada.

La competició va començar puntual i amb els equips vinguts de Palafrugell, Reus, Tarragona, Esplugues de Llobregat i l'equip de Puig-Reig. Les primeres rondes van començar a descartar a l'Esplugues CD per al títol final, però cap equips era menys important ja que un punt guanyat o perdut és decisiu per a la classificació final.

El Palafrugell i el Reus van iniciar la lluita pel títol molt igualats, als que els seguien de ben aprop La Xaxa i el Tiffany's, i tots ells amb opcions a tot després de la tercera ronda.


La lluita pel títol i les quatre primeres posicions va estar molt oberta fins a la última ronda on es van decidir les quatre primeres posicions i el guanyador final, l'emoció es va resoldre sobre les 19h de la tarda quan es va finalitzar amb la última ronda de la competició on l'esgotament dels esportistes ja es començava a notar.


És d'agrair l'atenció de La Xarxa amb el servei de refrescs, taules-cadires i l'ombra dels parasols que va servir pel descans dels esportistes entre partida i partida i també per al públic que es va apropar a l'esdeveniment.

Classificació final:

cat.cup'13 Legs Legs Legs
Partits
Jugats Guanyats Perduts Diferencia Guanyats







CD PALAFRUGELL 79 52 27 25 4







CD CIUTAT DE REUS 85 46 39 7 3







TIFFANY'S 89 47 42 5 2







CD LA XARXA 91 47 44 3 1







ESPLUGUES CD 64 12 52 -40 0


Resultats parcials jornada a jornada:
R1 La Xarxa 10 13 Palafrugell








Esplugues 3 13 C Reus








Tiffany's

DESCANSA



















R2 La Xarxa 13 5 Esplugues








Tiffany's 10 13 Palafrugell








C Reus

DESCANSA



















R3 C Reus 13 12 La Xarxa








Esplugues 4 13 Tiffany's








Palafrugell

DESCANSA



















R4 Esplugues 0 13 Palafrugell








Tiffany's 11 13 C Reus








La Xarxa

DESCANSA



















R5 Palafrugell 13 7 C Reus








Tiffany's 13 12 La Xarxa








Esplugues

DESCANSA

No hay comentarios :

Publicar un comentario