viernes, 19 de julio de 2013

PDC Bull's Super League Darts Iberia 2013: 1a jornada


Aquest cap de setmana es celebra la primera de les tres cites del PDC Bull's Super League Darts Iberia 2013, concretament a Àvila, al Restaurant la Venta del Soto situat a la carretera de Burgohondo, s/n (loclaitzar aquí).

En aquesta primera edició d'aquesta competició hi participen dos esportistes catalans en Carlos Rodríguez de Terrassa, classificat directament, i en Raul Invernón de Manresa, que es va guanyar la classificació a l'Open celebrat a Puig-Reig (Bergadà).

Les tres jornades d'aquesta competició es jugarán en format Round Robbin, tots contra tots, al millor de 11 jocs al 501DO.

Des d'aquí animarem aquests dos esportistes que en aquest nou format de joc, per aquesta competició, tenen opcions de classificar-se entre els vuit primers per passar a la següent fase.

A continuació us detallem algunes dades de la competició i la foto de tots els participants:

Reglament
En la Bull’s Super League Iberia sólo podran participar los 16 jugadores clasificados. La Super League se jugará a 501 DO al mejor de 11 y siempre en diana de pelo; la competicion estara regida por el reglamento DRA PDC, y será obligatorio jugar con vestimenta reglamenteria (camisa o polo, pantalon de vestir y zapatos negros) en todas las jornadas de la Super League. Las tres jornadas de la Super League se disputaran al round robin a lo largo de tres fines de semana, en sábado tarde y domingo matinal. Los jugadores clasificados para la Super League adquieren la obligación de jugar las tres jornadas de liga, la no asistencia a cualquiera de ellas conllevará la inhabilitación del jugador durante tres años para participar en las competiciones de PDC Europe. Si el jugador ganador hubiera obtenido ya su plaza en el Mundial por otros medios, la plaza pasará al subcampeón de la liga y el premio de este al campeón y así sucesivamente en el caso de que mas clasificados tuvieran ya su plaza.

Imàtge de tots els participants:

 

No hay comentarios :

Publicar un comentario