martes, 9 de octubre de 2012

Winmau World Masters 2012 (8a part)


El 39è BDO WINMAU WORLD MASTERS està a punt d'alçar el teló i en aquesta edició hi ha novament participació catalana al Mundial dels Mestres:

Laura Damont, de Sant Andreu de la Barca, jugadora del CEDSAB Acció Senegal, va guanyar la seva participació al quedar campiona a l'Open de Gibraltar (veure noticia aquí), també va guanyar una altre invitació al Rànquing Winmau organitzat per la FCD, després  de proclamar-se vencedora, al ja tenir una invitació va cedir la seva invitació a la segona classificada, garantint així una segona esportista catalana al Mundial dels Mestres.

Doroteo Bermúdez, de El Vendrell, jugador del CD El Vendrell i vigent Campió de Catalunya, va guanyar la seva invitació al proclamar-se vencedor del Rànquing Winmau organitzat per la FCD.

Regina Miret, de les Gunyoles d'Avinyonet del Penedès, jugadora del CEDSAB Acció Senegal, va guanyar la seva participació al quedar subcampiona al Rànquing Winmau organitzat per la FCD, després que la vencedora cedís la seva invitació.

Regina (esq), Doroteo i Laura (dreta)
Els quadrants i els rivals:



Quadrant Masculí Winmau 2012 (veure aquí)

Quadrant Femení Winmau 2012 (veure aquí)

Curiosament també hi participen els esportistes catalans Tony Gagera i Sergio Ibáñez, dels quals desconeixíem la seva classificació fins avui.

No hay comentarios :

Publicar un comentario