miércoles, 24 de octubre de 2012

WDF Europe Cup 2012


El proper divendres dia 26 d'octubre tindrà lloc la presentació oficial de la Selecció Catalana de Dards que participarà a la Copa de Europa 2012 organitzada per la Federació Mundial de Dards (la World Darts Federation).

La Europe Cup 2012 es celebra aquesta any a Antalya, Turquia, entre l'1 i el 3 de novembre on hi haurà programades diferents competicions: seleccions i en format individual i parelles.

La Selecció Catalana 2012 masculina estarà formada per: Doroteo Bermúdez, Daniel Zapata, Pere Grau i Xavier Plà, i pel que fa a la selecció femenina estarà formada per Laura Damont i Iolanda Riba. Técnics: Ramón Paz i Tony Gragera

La presentació de la selecció tindrà lloc el dia 26 d'octubre a les 17:00 hores al George Payne Irish Pub situat a  la Plaça Urquinaona, 5 de Barcelona (veure localització). Aquest pub ha col·laborat amb la FCD amb el 1st Catalonia Open Darts i estrenarà equip de dards per a la propera lliga federada.

En aquesta edició hi ha dos esportistes de la provincia de Tarragona en Doroteo Bermúdez, de El Vendrell, i Iolanda Riba, de Cambrils.

No hay comentarios :

Publicar un comentario