jueves, 27 de septiembre de 2012

Winmau World Masters 2012 (3)


Seguim el fil de les noticies sobre el 39è  BDO WINMAU WORLD MASTERS 2012 es jugará la fase final al Hull City Council, com us vam informar en l'article anterior, però les rondes preliminars es disputaran al Costello Stadium, un pavelló poliesportiu de la localitat de Hull.

Localització:
A les afores del centre urbà el recinte esportiu acull diferents modalitats esportives, principalment atletisme, i és on s'imparteix l'educació esportiva i d'elit d'aquesta localitat de Yorkshire.

Si teniu intenció d'acompanyar als esportistes catalana que participaran en aquesta edició, us detallem la localització exacta del recinte esportiu, que podeu localitzar aquí

Donada la alta participació amb més de 80 campions nacionals i molts d'alters esportistes que s'han guanyat la plaça per a participar en aquesta prestigiosa competició, tant en modalitat femenina com masculina, és molt més còmode per a la organització disposar d'un espai com aquest poliesportiu per a concentrar la fase preliminar i poder-la desenvolupar amb la major agilitat possible.

Seguirem explicant poc a poc, durant els propers dies, la història, el hall of fame, dades d'interès i tot el programa d'aquesta prestigiosa competició.

No hay comentarios :

Publicar un comentario