jueves, 23 de agosto de 2012

Winmau World Masters (2a part)


Com ja us hem informat aquest proper octubre es celebra el 39è  BDO WINMAU WORLD MASTERS, que és la competició més antiga que es celebra a nivell mundial i la segona més important, després del Campionat del Món de la British Darts Organisation (BDO).

Data:
El dia 10 d'octubre es celebraran els Play-Offs classificatories pel Campionat Mundial Professional de Dards Lakeside 2013 (Lakeside Professional World Darts Championship 2013), aquesta competició serveix per a classificar els últims jugadores pel campionat mundial individual que es celebra el Gener 2013. Aquesta competició serveix a la vegada d'escalfament per al prestigiós campionat, el BDO Winmau World Masters 2012 que es celebra de l' 11 al 14 d'octubre de 2012.

Localització:

Aquesta edició és celebra novament a la localitat de Hull, al comtat d'East Riding de Yorkshire, Anglaterra, al majestuós Hull City Council -veure foto marge- situal al Queen Victoria Square.

Si teniu intenció d'acompanyar als esportistes catalana que participaran en aquesta edició, us informem que les entrades es podran comprar aquí

Podeu trobar aquí un mapa per localitzar exactament on es jugarà la competició i per localitzar un allotjament proper.

Poc a poc anirem desgranant més informació d'aquesta competició, els seus participants i més curiositats...






No hay comentarios :

Publicar un comentario