martes, 7 de agosto de 2012

Belgian Open 2012: resultats

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el puntuable de la World Darts Federation a Bèlgica, concretament el Winmau Belgian Open 2012, que entre el 3 al 5 d'agost a la localitat de Ranst (Broechem) de Bèlgica, a 75 km. de Eindhoven ha donat cita a centenars d'esportistes.

Aquesta any la competició ha comptat amb 17.500 Euros de premis, com ja us vam informar el 26 de juny (veure aquí).

El guanyador masculí ha estat l'anglès Robbie Green que ha vençut a la final per un ajustat 3-2 a Christian Kist, jugador holandès que es va proclamar campió mundial al guanyar el Lakeside World Darts Professional Championship 2012, i que des d'aquell moment ha obtingut molts bons resultats.

Pel que fa al quadre femení, a la fase final hi van arribar les millors jugadores del moment arribant a la final Deta Hedman, que passa per la seva segona joventut. El seu camí no va ser gens fàcil i va guanyar 4-1 a Julie Gore a quarts de final, i 5-2 a la holandesa Carla Molema en semifinals. Per la seva part Trina Gulliver va arribar a la final després de desfer-se a la rusa Anastasia Dobromyslova 3-4 als quarts de final, i a 1-5 sobre Tamara Schuur (que venia de vèncer a Irina Amstrong per un contundent 4-0).

Una nova final amb Deta Hedman i Trina Gulliver que va guanyar la "Golden Girl", Trina, per un resultat 1-2 (es va jugar al millor de 3 sets).

Més informació de la competició:



A la web de la Federació Belga www.bdbdarts.be podreu trobar tota la informació.




No hay comentarios :

Publicar un comentario