sábado, 7 de julio de 2012

Mostra de Focs Artificials (4a part)

Avui a les 22:30h acaba la Mostra de Focs Artificial, amb el tercer participant d'aquesta edició especial que és:

Pirotècnia Igual, de Canyelles (Garraf). Catalunya.

Espectacle dissenyat per Patxi Igual Masalles: Des de 1978 va congeniar els seus estudis amb pràctiques en pirotècnia, disseny i desenvolupament d'espectacles a l'empresa familiar, on es va especialitzar en l'àrea de fabricació i disseny. Ha compaginat la seva tasca professional amb la presidència d'associacions pirotècniques de AFAPE i FIPAE.

Entre altres projectes ha estat director tècnic dels espectacles pirotècnics dels Jocs de Barcelona 1992, Fòrum de les Cultures 2004, Any Nou al Mar (Xile), Reveillon de Copacabana, Singapur National Day, etc ... Sota la seva direcció Pirotècnia Igual ha desenvolupat més de 5000 espectacles a tot el món. 

Amb un palmarès internacional inigualable en el qual es poden comptar primers premis en tots els grans concursos internacionals com ara Montreal, Vancouver, Quebec, Chantilly, Cannes, Sant Sebastià, Bilbao, Tarragona i Blanes entre molts altres.

L’Associació de Restaurants de la Part Alta manté els seus sopars sota els focs, al passeig de les Palmeres. Els sopars començaran el dimecres dia 4 i duraran fins diumenge dia 8 (per tant, comencen un dia abans de la mostra i finalitzen un dia després).




No hay comentarios :

Publicar un comentario