viernes, 1 de junio de 2012

Informació classificatoris i competicions FCD

La Federació Catalana de Dards (FCD), davant els dubtes que teníem envers les normes d’elegibilitat, per poder participar en el Winmau World Masters, hem fet la consulta a la World Darts Federation (WDF) per tal d’aclarir la situació, i una vegada feta us informem que:

Tots els esportistes sense llicencia de la PDC, poden jugar el Winmau World Masters, hagin participat o no en qualsevol campionat d'aquesta organització. Per tant, segons les normes de la BDO, els esportistes amb llicencia de la PDC en vigor, no poden participar al Winmau.

Els classificatoris que realitza la FCD, anomenats Destí Winmau 2012, estan oberts a tothom amb l’excepció d’aquells esportistes que no siguin elegibles per poder representar a Catalunya en els Campionats Europeus i Mundials WDF, es a dir, a aquells esportistes que hagin representat a un altre membre de la WDF els dotze mesos anteriors en competicions d'aquesta organització i esportistes amb llicència PDC.



Esperem que hagi quedat aclarits els dubtes i demanem disculpes si ha hagut malentesos per falta d’informació per part d’aquesta Federació.

No hay comentarios :

Publicar un comentario