lunes, 6 de febrero de 2012

Dutch Open Darts 2012: Tony O'Shea i Juli Gore


Ahir diumenge es va celebrar la última jornada de l'Open d'Holanda, el Dutch Open Darts 2012, que es juga al NH Conference Centre Koningshof a Veldhoven, i on es van repartir un total de 32.100 € en premis. Alguns aspirants holandesos van aconseguir arribar als últims 128 com Benito van de Pas, Edwin Max, Willy van de Wiel i Jimmy Hendriks, on van guanyar Tony O'Shea i Juli Gore.


A la fase final masculina, el belga Venken Davyd va derrotar a Martin Adam, guanyador de l'any passat, als darrers 16, per una ajustat 3-2. En Edwin Max va assolir els últims 16, però es va trobar un pletòric Dave Prins que va arribar a la final. L'altre finalista va ser l'anglès Tony O'Shea, el recent Subcampió del Món 2012 (al Lakeside World Darts Championship 2012) que amb un contundent resultat de 0-3 va alçar-se amb el títol final.



Semifinals:
Willy van de Wiel - Dave Prins 0-2
Tony O'Shea - James Hurrell 2-0

Final: David Prince - Tony O'Shea 0-3

Les dones van començar el matí amb sis representatns holandeses entre les 16 millors. Aileen de Graff va guanyar a Deta Hedman 3-1 (actual Campiona del Mön 2012) i a l'holandesa Francis Hoenselaar 3-0. A les semifinals va perdre de Loraine Farlam. Floortje van Zanten també va arribar a les semifinals en guanyar a la Tamara Schuur i Jansson Maud.

Semifinals:
Floortje van Zanten - 3-4 Juli Gore
Loraine Farlam - Aileen de Graff 2-4

Final:
Lorena Farlam - Julie Gore 2-5

La darrera jornada va tenir diversos moments memorables durant els diferents partits i sobretot en els diversos homenatges que es van dur a terme. El primer pels joves holandesos Christian Kist i Wesley Harms honrats pel seu bon acompliment al Lakeside World Darts Championship 2012. Després a Francis Hoenselaar pels seus èxits en els dards representat als Països Baixos, després de 20 anys, es va acomiadar de la selecció holandesa.

El moment més impressionant va ser l'homenatge a Shaun Greatbatch, 10 anys després de fer 9 dards va tornar al mateix escenari, on va ser homenetjat per aquesta fita.

Un any més aquesta prestigiosa competició de dards ha comptat la participació d'una delegació catalana, de la qual destacar el paper del vendrellenc Cristobal Tomás, que va arribar fins a la tercera ronda, i el paper de les representats femenines que van caure en segona ronda.

No hay comentarios :

Publicar un comentario