jueves, 12 de enero de 2012

2012 Lakeside World Darts Champ.: dia 5, resultats

Traduce esta notícia

La jornada d'ahir dimecres dia 11 de gener va servir per a celebrará el dia 5è del 2012 Lakeside World Professional Darts, on a l'exterior el fred calma els ànims dels fans que s'apropen a veure el mundial de dards.

A continuació us detallem els resultats i estadístiques de la jornada, destacant el pas ferm amb el que Martin Atkins 'The Assassin' avança ronda a ronda. El partit més emocionant va ser el protagonitzat per Ted Hankey que va superar per la mínima a un pletòric Scott Waites amb uns parcials set a set de 3-2, 1-3, 1-3, 3-2, 2-3, 3-0 i 3-1 al set definitiu on Scott no va acabar d'encertar el doble durant el quart set, donant aire a un Ted que no va tirar la tovallola fins a assolir la victòria final.

La resta de partides, resultats i estadístiques...

Pel que fa Vos i Kist van oferir un partit sensacional amb partides moltes partides de 12 i 13 dards que s'anaven responent l'un a l'altre, i tirades de més de 100 i 180's que s'anaven responent els dos contrincants.

Quan tothom es pensava que ja ho havia vist tot a la jornada, i que Dean Winstanley es desfaria d'Alan Norris amb facilita, va venir un darrer partit també per emmarcar, on també es va decidir al darrer set quan en Norris va remuntar l'enfrontament amb un 1-3, assolint l'empat a 3 sets i jugant un darrer set amb un inici d'infart. Alan Norris va assolir un tancament de 116 punts per tancar el darrer joc amb 84 punts, deixant fora el tercer cap de sèrie.

Dean Winstanley

Les fotos corresponen a diferents moments dels esportistes durant el seu partit a la primera ronda del Lakeside.