domingo, 6 de septiembre de 2009

3 en 1 de Reus...


El pasat dia 23 d'Agost es va cel.lebrar un Open de darts, en un bar nou que s'uneix a la familia de darders. El Bar 3 en 1 de Reus, va acollir el seu primer open, amb el local recientment inaugurat.











Amb un quadrant de 32, van participar 22 jugadors, de totes les categories. Després d'una llarga jornada, a la final i van arribar Roque Soto per la part de guanyadors, y per la de perdedors Manolo Martinez, que hi va ser enviat pel mateix Roque. Com més d'una vegada ens ha demostrat, Manolo va remontar la partida per un contundent 4 a 1, que malgrat anar per la part perdedora, no es va donar per vençut. Un altre cop ens va fer veure lo gran jugador que es.











La clasificació final va quedar de la següent manera: 1er Manuel Martinez - Pernil i trofeig 2on Roque Soto - Formatge i trofeig 3er Juan Carlos Ortiz (Gurullo) - Botella JB i trofeig





Agraïr als propietaris del 3 en 1 l'organització d'aquest open, que ben segur no serà l'últim i donar-lis l'enhorabona, ja que tot va estar a l'alçada de les circunstàncies, ja que no sabien ben bé com els aniría.



Disculpar el fet d'enviar aquesta noticia tard, que no ha sigut per un altre cosa de no saber prou de la nova tecnologia en mòvils.

Montse Boronat

No hay comentarios :

Publicar un comentario