martes, 12 de diciembre de 2006

Bienvenidos a la nueva época de los 'darderos de Tarragona'!!

Atrás queda la etapa con la última ampliación presentada, de la cual tan solo han pasado 10 meses, para continuar creciendo y seguir cubriendo las necesidades de los darderos de Tarragona con el afán de llegar a más jugadores, amigos y aficionados al mundo dardero no solo de Tarragona ciudad, sino también del resto de la provincia.

El nuevo diseño apostuesta por la sencillez y la facilidad de acceso a los contenidos que hemos ampliado en secciones, enlaces, información de las principales webs darderas -a las cuales aprovechamos para agradecer su colaboración-; informaremos también de los clubs, bares y equipos de la zona; de nuestras actividades, competiciones y demás, todo ello condensado ahora en dos columnas.

La aportación de los colaboradores con su trabajo voluntario, los amigos, los aficionados y vuestra fidelidad nos animan a dar este pasito más y esperamos seguir contando con vuestro apoyo en esta nueva época y, por nuestra parte, seguiremos dedicando nuestro tiempo para mejorar este pequeño sitio en Internet.

Webmasters y colaboradores.

3 comentarios :

  1. ¡Felicidades por el lanzamiento! gracias por un blog tan interesante y por vuestro excelente trabajo.

    ResponderEliminar
  2. No m'agrada el nou aspecte, és massa seriós i triga molt en carregar-se la pàgina.
    M'agradava molt més l'anterior aspecte, molt més colorit.
    Aquest intent de fer forma de diari és massa antiquat.
    No obstant això és bona idea el de les notícies enllaçades d'altres llocs web d'altra gent.
    A més això de la publicitat de Google sobretot dalt de la pàgina és de molt mal gust (contactes,cerques parella,...). Per cert, això dóna diners no?. Ara entenc perquè deien que la gent col·laborés.

    Eh! que és solament una crítica constructiva, no us ho prengueu a mal com sempre que poso alguna cosa. D'acord?.


    Davidoff

    ResponderEliminar
  3. Hola,
    tot té la seva explicació:
    Posar info d’altres webs darderes implica recollir dades d'altres servidors/web i la velocitat de la transmissió de dades suposa uns segons, els que triga el menú de la dreta a carregar en la seva totalitat. De totes maneres, mentre està carregant el menú de la dreta, pots consultar la informació principal (la columna central) i tens l'accés a les principals seccions on hi ha la resta d'informació especifica -que no apareix a l'espai central-.

    Això de la info dardera, per alta banda, implica alleugerar la web per guanyar en velocitat i per tant significa renunciar a posar icones i ‘colors’ que farien endarrerir uns segons més la càrrega de la plana.

    I els anuncis senzillament serviran per a finançar futures ampliacions, ja que les hores dedicades pels col•laboradors i webmasters són voluntàries i per tant ens/et surten de gratis!! ;)

    I si encara teniu algun altre dubte, quan tinguem un moment us el responem.

    Salutacions

    ResponderEliminar